ett gästinlägg av Muu prinsessa

Nu är snart året slut. Jag och Johanna firar denna speciella kväll med finmiddag, bestående av rostade "hoppupp" mackor med blåbästsylt på. Jag är så urtjusig man kan bli och Johanna fösöker så gott det går, hon har lite problem med att bli så snygg som hon vill, alla är ju inte naturligt snygga som jag själv..
Ikväll blir det champlanch, superövervackra klänningar och party med oss själva. Så fashion som det kan bli en nyårsafton 2010. Det kommer bli den bästa detta år!
Planer för nästa år: Johanna ska jobba som skönhetskonsult, blir rik + snygg och gifter sig med en superhet hunk och flyttar in i ett slott med jättestora garderober som alla hennes klänningar får plats i. Jag själv fortsätter som systemvetare och blir hacker och uppfinner en awesome app och blir rik, med pengarna far jag ner till borneo och gosar med massa söta apor! Det skulle vara bra om det skedde, vem vet?




 


...


Med ett glas vin så går det över
Några glas till det e allt jag behöver
Vin i skymningen fram till sommaren, så blir jag hel igen




New Year´s Eve


Nyss hemkommen från Köping. Sitter i soffan och kollar på The Sound of Music - mys!

Igårkväll åkte jag hem till snyggot där det blev kebab och film, han ska försöka bota min lättskrämdhet. Vi kollade på Shutter Island, och måste säga att jag känner mig inte ett dugg botad efter att ha sett den...

Ikväll ska jag fira in det ny året med Mia. Får se om Madde behagar förgylla våran tillvaro med sin närvaro också. Jag och Mia ska iaf klä upp oss som fan sen ska vi sitta här en stund och vara bittra och hata allt och alla! Överskattade äckliga nyår!! Kanske går en sväng till Vera och Jens där även Christian och Carro och alla barnen är, det skulle ju kunna vara lite mys. Eller så har vi badfest här eftersom att pappa och Tullan jobbar natt, det skulle va nått! Okej, från klockan nu fram till klockan när jag kastar ut er är ni välkomna på badfest med mig och Mia hemma i mitt hem i Kungsör. Kläderna lämnar ni vid dörren och en öl eller nått får ni skänka i inträde. Välkommen!!

Nä, nu ska jag leka lite med Carro och knodden som är här en sväng. Sen ska jag ta ett nyårsbad och kanske till och med tvåla in mig. Fast jag tror jag skiter i det, orka vara ren, finns ingen anledning liksom...



// J.

SJ-hat och roadtrip.


I måndags lämnade jag Växjö. SJ skötte sig exemplariskt hela resan. Eller inte, jag till och med grät en skvätt för att jag var så förbannad. Världens bästa kamrat Mia hämtade mig i Eskilstuna i alla fall när jag tillslut hade kommit fram och skjutsade mig även till Köping. Big love till henne! <3

Tisdagen spenderade jag på Köpings gator och så lunchade jag med Carro. På kvällningen var det meningen att jag, Mia och Ida skulle ha pyjamasparty, men vi sket i det och åkte på roadtrip istället. Tog vårat pick och pack och Mias nya tv och åkte mot hennes hem i Linköping. Kom fram klockan mitt i natten någon gång och utan några skador. Sen kan man ju diskutera hur skadade vi redan är, men det hör inte hit...

Onsdagen sprang vi omkring på IKEA och shoppade bra-och-ha-saker till Mias hem. Sen shoppade vi även lite andra nödvändigheter, typ kläder, skor och smink, på alla andra roliga affärer som var där. När vi hade stillat vårt shoppingbegär åkte vi hem till Mia igen och skruvade ihop alla hennes nya prylar. Och fy fan vad grymma vi är på att skruva IKEA-möbler! Allting rätt på första försöket och inte en enda svordom. Sen packade vi ihop oss och begav oss hemåt igen. Mucho roliga samtalsämnen i bilen på vägen hem; analsex, b?, c?, demokrati, elefanter, Fiffi, gamlingar, hår och isbjörnar, längre kom vi inte tror jag. :P Hemma mitt i natten någon gång igen så var bara att kasta sig i sängen och snarka och sova på direkten.

Idag har jag packat upp min väska som har flängt omkring i halva Sverige dom senaste dagarna. Konstigt nog var den betydligt tyngre imorse än vad den var när jag åkte härifrån, skumt!!
Och nu har knodden bajsat så nu är det blöjbyte på schemat eftersom pappa vägrar byta och jag inte står ut med stanken - mys...



Dra åt helvete önskar Johanna!

 

 

// J.


Gästinlägg från "the snygging"

Då Johanna är en lat jävla tjockis som inte orkar blogga så blir det ett litet gästinlägg från snyggingen.

Ikväll ska tjockisen (Johanna alltså) lära sig kolla på skräckfilm! Så jag (snyggingen) har köpt lite nya filmer och öl (mycket viktigt) och tänkte lära henne det, eller förhoppningsvis inte lära henne det. Hur kul är det att kolla på skräckfilm utan att bli skrämd? Nä just det.

Orkar inte skriva mer, men bjuder på ett skräckinjagande foto.


Allergisk


Jag är allergisk mot SJ! Jag drabbas av anafylaktisk chock bara jag tänker på att jag ska åka med dom tillbaka hem ikväll... Jag ber till högre makter att allt ska gå snabbt och smärtfritt och att jag kommer fram i utsatt tid. Klarar mig mycket väl från en repris av förra gångens tågresa.

Nu ligger jag naken i sängen med mina två, blonda favvograbbar bredvid mig - mys!! Dock ska jag väl snart tvinga upp mig och mitt fat-ass och klä mig, äta frukost och sen åka in till staden en sväng. Blä, sjukt mycket äckliga människor och trängsel, precis vad jag ser fram emot en måndag som denna.

Just ja, igår blev jag en mobil rikare. Sen la jag mig på soffan och sov ett par timmar med mobilen på magen och laddaren i. När jag vaknade hade kattfan tuggat av min nya sladd - kul jul... Död åt Mini-mamman!


Den där fula med vitt som sträcker ut tungan, den var det! Den var det som döda min sladd, jag ska dra den i svansen lite extra idag för det. Moahaha!!



// Kattplågaren J.


Pyjamys


Glidit omkring i min pyjamas, som jag fick i julklapp igår, heeela dagen - mys! Pyjamas + mys = pyjamys...

Imorse blev jag vaknad klockan sju!! Drog på mig termobrallorna och jackan, utanpå pyjamasen såklart... Sen åkte hela familjen till stallet och hjälptes åt med att packa höpåsar, utfodra, vattna och och släppa ut typ sjuttioelva hästar. Hemma igen runt nio, då blev det frukost och sen gick jag och la mig och sov ett par timmar till, det förtjänade jag! Resten av dagen har jag inte gjort nått vettigt alls över huvudtaget. Och nu ligger jag i soffan och kollar på Sweeney Todd. Jag skulle lätt med Johnny Depp!! Det spelar ingen roll om han ser ut som en galen pirat, hämndlysten barberare eller om han har saxar till händer, han är alltid sjukt snygg!

Nä, nu ska jag kika klart på filmen och när den är slut ska jag ta en dusch och sen gosa ner mig i sängen. För övrigt så är min mage så full med julgodis så jag inte ens kan sträcka på mig, blä. Varför ska jag alltid äta mig kräkmätt?! Suck.


Mums!!

 

 

// J.


It´s Christmas Time


Julafton, i år firades den med mor, mini-sis och Micke i Växjö. Och alla djuren förstås...
Började dagen med en grötfrukost klockan elva, sen kollade vi på Ice Age och jag och mamito grät en skvätt. Efter filmen åkte vi till stallet och gjorde iordning till hästarna. Sen hem, börja med maten och så tillbaka till stallet igen för att släppa in hästarna. Väl hemma igen gjorde vi klart maten sen åt vi maten och sen var det paketutdelning och paketöppning. Fick en massa bra att ha saker, typ ett par gosiga tofflor, en snarkspray, kläder, graviditetstest, smink, hårspray, schampoo, balsam, vantar, morgonrock och en himla massa mer. Och nu har vi soffhäng - en bra och mysig jul helt enkelt. :)

Lite bilder från dagen;







God Jul // J.

Gårdakvarnar Och Skit


Youtubar och spotifyar massa bra musik i min ensamhet. Snubblat in på en hel del låtar jag aldrig har hört förut men som definitivt kommer att spelas igen. Alltid lika roligt att upptäcka en "ny" artist eller låt som man kan spela tills öronen blöder. Ikväll har det blivit mycket akustiskt och visor. Attans vad mycket fin musik det finns och fan vad jag önskade att jag vore musikalisk!! Jag vill också kunna spela gitarr och sjunga! Eller, kan kan jag väl. Det är väl bara att ta i från magen och släppa ut en trudelutt och hitta på egna ackord på gitarren, men det låter inte riktigt som jag vill och hade tänkt mig. Nä, jag får nog lägga mina musikdrömmar på hyllan och inse att jag aldrig kommer bli någon rockstar...

 

// J.


Update Från Konspirationslägret

Min syster kan så bra ibland...


Igår åkte jag hem till mitt hem i Växjö. Önskar att jag kunde säga att det var en smärtfri resa, men SJ ville annat... Bästa Mia hämtade mig i Kungsör och körde mig till Eskilstuna, thanks babe!! <3  Kom iväg från Eskilstunas station 2 minuter sent, helt okej med mig. Skiten började dock i Norrköping där jag skulle byta tåg, kan ju säga att mina åtta minuter som jag egentligen skulle ha spenderat där blev betydligt fler minuter... När jag kom dit stod det att tåget var försenat till kvart i nio, det skulle ha avgått halv åtta. Svinhungrig som jag var eftersom jag inte hade käkat sen B. och jag åt frukost tänkte jag då att jag skulle sätta mig på cafét som fanns på stationen och stoppa i mig lite mat, döda lite tid och värma mig eftersom det var galet kallt i vänthallen och jag hade självklart glömt både mysse och vantar hemma i mitt hem i Kungsör. Det gick ju dock inte så bra då cafét inte var öppet. Planerade om och tänkte att jag får väl sitta i vänthallen och frysa röven av mig då men går till Pressbyrån och köper nått att knapra på i alla fall. Synd bara att Pressbyrån också hade stängt... Fick syn på ett Scandic så tog mitt pick och pack och begav mig dit för att fylla buken. Inne på sunk-Scandic satte jag mig i baren, bestämde vad jag skulle äta; Fick bli en kycklingfilé, svamprisotto, rödvinssky och en öl, helt okej gott för en superhungrig Johanna, men fan inte 250kr-gott som kalaset gick på... Dock tyckte den snälla karln i baren synd om mig så han bjöd på efterrätt och en drink, och det förtjänade jag fan!! När klockan började närma sig kvart i nio gick jag tillbaka till stationen för att upptäcka att tåget var ännu mer försenat. Så fick stå där och frysa till klockan tio i tio då tåget äntligen behagade att komma. Klockan tolv var jag framme, klockan tjugo över nio skulle jag ha vart framme, fast då hade ju tåget inte ens avgått från Norrköping... SJ måste vara det bästa jag vet!!


Idag har jag och syrro strosat omkring på Växjös gator och handlat julklappar hela dagen. När vi kom hem blev det en hundprommis och sen har vi julstädat, så nu är jag trötter i mina fötter. I huvudet också för den delen... Så blir att krypa ner naked i sängen snart och mysa med mina blonda favoritgrabbar!

Mitt gosiga sängsällskap. Lite trångt på nätterna bara, men det gör inget, för dom är så söta!! :)

 

 

// J.


Pussar <3


Pussar är mysigt!! Jag tycker om att pussas, och jag gör det gärna och ofta. Med vem eller vad är inte så viktigt, det kan t.ex vara ett gosigt djur, en snygg karl, en finfin vän, en söt knodd... Eller så är det bara så att det är min foto-min. För på nått vänster är det så att jag har en jäkla massa kort där jag pussar i alla fall...


 

Kyss världen // J.


Jag Kan Om Jag Vill


Fått jobb som skönhetskonsult i Eskilstuna och Västerås. Åker på utbildning den 11:e januari i Stockholm - kul!! Börjar dock inte jobba förän i februari, jag vill ju nu, nu, nu!! Ge mig februari då. Och 11:e januari med för den delen...


// J.

Tråkiga Johanna


Johanna är ett ganska så tråkigt namn tycker jag. Inget speciellt alls med det namnet faktiskt. Förstår inte hur mina föräldrar tänkte när dom gav mig det namnet, för det borde dom ju ha sett på en gång, att jag inte är som alla andra, för jag är ju faktiskt lite bättre än de flesta. Fast det kanske va så dom tänkte, om dom gav sin onormala unge ett normalt namn kanske jag skulle växa i det och bli lagom normal i alla fall... Hade jag fått bestämma så hade jag typ hetat Hedda, Hillevi, Alfhild, Hilda, Solveig eller nått annat spännande. Man kan ju tycka att dom i alla fall kunde ha haft något av mina lite roligare mellannamn som tilltalsnamn, Julia eller Miranda. Fast Julia är ganska tråkigt det med... Warg är dock ett mycket bra namn, så det så! :P

Det ser väl vem som helst att jag är en Hillevi eller Hedda?! ;)

 

 

// J.


Hello Sunshine


Fin dag idag, klarblå himmel och strålande sol, you´re welcome!! Dock var det aningens kallt att knata till jobbet i arton minusgrader. Tack pappa och Tullan för att ni jobbar istället för att skjutsa runt på mig, det ni borde göra eftersom att jag är världens bästa jag och förtjänar att vara bortskämd...

Dagens to do; Tvätta och packa! Åker till mitt hem i Växjö imorgon för att fira julen där, åker tillbaka hit den 27:e igen. Båda resorna har kvällsavgång så ska bli intressant att se om jag kommer fram till mina destinationer som jag ska eller om jag får spendera natten i nån random stad pga inställda tåg och fan och hans moster. Äej, klart jag kommer fram som jag ska, SJ krånglar ju aldrig! <3



Nä, lite nakenmys i soffan innan jag tar tag i mig själv!!



// J.

Inte Min Dag Idag...


Det började med att jag fick gå hem från introduktionen, svinkallt! När jag kom hem kunde jag inte känna mina lår. Och mina fingrar och min näsa hade jag tappat nånstans på vägen, kändes det som i alla fall. Väl hemma upptäckte jag att jag var ensammen, så ringde till papito som informerade mig om att både han och Tullan jobbar natt. Kul, får gå till jobbet imorgon!! Och inte fanns det någon lagad mat till mig hemma. Eftersom jag inte orkade baka någon mat själv bylsade jag på mig vinterskruden och begav mig mot Skillingeaffär´n. På vägen dit ser jag hur det smyger upp nån vid sidan om mig och jag blev livrädd och skrek rakt ut, kände mig ganska fånig när jag insåg att det var min egen skugga... På vägen hem gick jag och smsade så jag missade och gick förbi mitt eget hus. När jag kom in och skulle värma min lyxmiddag, en barnmatsburk, tänker jag inte så långt att jag kanske borde ha ut maten i en skål eller nått eftersom att burken är iskall och förmodligen inte tål att micras så bra... Så jag stoppar in den iskalla burken, full effekt, 3 minuter, efter typ en exploderar den. Glas och barnmat i hela micron, så det blev julskinksmacka till middag! Och hår-incidenten har ni ju redan läst om... Bra dag helt enkelt!!

Dock har det vart några bra stunder idag också och inte bara missöden. Tog ett långt, varmt bad - det är aldrig fel. Julskinksmackorna var himla goda. Jag kan springa omkring naked i huset för att det inte är någon hemma - mys. Fick sms från herr W.H. längesen det pep i telefonen pga den karln, så det var himla trevligt. :) Och nu har jag soffhäng med pepparkakor och ett stort glas mjölk!


// J.

Det Blir Inte Alltid Som Man Tänkt Sig...


Kul för mamma, synd för mig...

Dags att sluta röka kanske?! För idag när jag skulle tända en cigg bestämde sig min tändare för att busa med mig. Hade ciggen i munnen, håret hängandes i ansiktet och så skulle jag tända... Och tändarjäveln beslutar sig för att tända med råge, så han sprutar ut en tremeters låga typ och eldar upp halva mitt hår. Kul!!

Så numera ser mitt hår ut såhär;


Så, god jul mamito!! Här haru din nedrans lugg som du har tjatat om i tusen år...

 

// J.


Det Var En Gång En Helg


Fredag;

Åkte med mamito, Micke och mini-sis till Valskog för julfirande hos mormor och morfar. I Whalewood blev det köttbullar, syrro-gos, Janssons, hundpromenad, julskina, julklappar, tomtegröt, hund-gos, Kicki-limpa, matkoma/paltkoma (kalla det va du vill, men eftersom jag inte åt palt kan jag ju omöjligen hamnat i paltkoma iofs...), ägg, julmust, och ännu mer mat...
När jag hade firat klart jul nummer ett åkte jag hem till Kungsör, sunkade upp mig och åkte in till Köping. Upp en snabbis till snyggot innan vi gick till Ögir där det bjöds på örongodis. Tyvärr var jag så kass att jag hade kameran med mig men lyckades inte ta en enda bild. Mycket dåligt av mig... Efter spelningen begav vi oss hemåt, jag var lite lagom rund under fötterna och B. var riktigt städad, så inga olyckor under kvällens lopp och i säng i skaplig tid.




Lördag;

Soffläge hela dagen, förutom den timmen det tog mig att gå och handla frukost på Hemköp. Svinhalt ute och och skor som inte är gjorda för vinter = ingen bra combo... Kvällen spenderades nästan likadant som dagen, nakenmys i soffan, film, lite vin, en kort kvällsprommis och i säng runt tolv skulle jag tro.



Söndag;

Vaknade och gick upp runt tolv, blev alltså en lagom sömn på typ tolv timmar... B. åkte och handla frukost, jag nakendiskade under tiden. När B. kom hem blev det frukostmys och film i soffan, jag vill inte veta hur många timmar jag har spenderat i den där soffan under den här helgen egentligen... Ringde till papito som tyckte att jag skulle komma hem och julpyssla. Så jag och B. stoppade in oss i duschen och sen skjutsade han hem mig. Väl hemma blev det pepparkaksbak, knäckbak, marsipanfigursbak och pepparkakshusbak med Emilia och knodden.
Och nu sitter jag här hemma på mina feta röv, i soffan - skräll...



Ok, jag tänkte att jag skulle bjuda på ett par bilder också, men det tyckte tydligen inte min blogg. För den vägrar att ladda upp några bilder. Så får helt enkelt vänta med att lägga upp några bilder tills min blogg vill samarbeta med mig igen... Jävla skitblogg!!



// J.

Hon Vill Ha Puls


Mitt hjärta slår lite extra för en hel del... Just nu är det för att jag tittar på handboll, EM-final, Sverige - Norge. Vidrigt spännande, just ner ser det dock ut som att Sverige inte kommer ta hem det, tyvärr. Men dom har gjort ett grymt bra EM i övrigt!!

Mitt hjärta har slagit lite extra hela helgen faktiskt. I fredags t.ex när jag var på Ögir och Charta 77 spelade, mucho bra!  I lördags när vi kollade på film sprang det säkert iväg ett par gånger också... Idag när jag har haft julpyssel med Emilia och knodden...

Men nu är det fyra minuter kvar av matchen, tre mål upp för Sverige... Måste sluta blogga och titta!


// J.

Vart Är Min Mysse?!


Nu är klockan snart halv tre, dom skulle vara här och hämta mig två, undra om dom sa det för att jag är som jag är eller för att dom för en gångs skull är sena? Hrmm...

Inte hittar jag min mysse heller, vilken tur då att jag har en tröja med luva som kan värma mina öron under hundpromenaden!! :D


 

// En J. med varma öron!!

 


The Beauty Is In The Beholder's Eyes


Ikväll ska jag in till Köping, till Ögir och Charta 77 närmare bestämt. Kul för mig, mindre kul för er som inte ska dit...
Först ska jag dock ut till Whalewood med mamito, syrro och Micke för julfirande hos mormor och morfar - mys. Så egentligen har jag inte tid att sitta här, borde slänga in en tvätt i maskinen och ta en dusch. Men som sagt är jag expert på att göra saker jag inte borde göra, speciellt när jag har andra saker som behöver göras som jag anser midre roliga. Så det kommer förmodligen sluta med att jag kommer få irra omkring i panik och mamito och dom kommer få vänta, som vanligt... Så, dagens to do ser ut ungefär såhär;

  • Slänga in en tvätt i maskinen
  • Ta en dusch
  • Klä mig
  • Åka till Valskog
  • Snöpromenad med hundarna
  • Fira jul
  • Åka hem till Kungsör
  • Sunka upp mig
  • Åka till Köping
  • Ha sjukt roligt

Okej, ska vara klar om en timme och jag sitter fortfarande i nattsärken, dags att ta tag i mig själv kanske...


// J.

Ett Gott Skratt Förlänger Livet


Så mycket som jag har skrattat idag kommer jag leva lääänge. Skönt, då slipper jag oroa mig för att dö av en hjärtattack när jag är 25...
Mucho roligt; http://damnyouautocorrect.com


// J.


Music Is What Feelings Sound Like


Fall in love or fall in hate.
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.
Embrace it.
Forgive yourself.
Breathe.
And enjoy te ride...



Lite Sådär Lagom Skakis...


En torsdagskväll som dennna tänkte jag och Tullan att vi skulle ta med ett par ungar på torsdagsmys och åka in till Köping och hälsa på Veronica som hade öppet hus med skolan. Sagt och gjort, jag, Tullan, knodden, Emilia och Filippa stuvade in oss i bilen och åkte till Köping. Typiskt nog lyckades vi pricka in att komma när allt precis hade slutat, men vi var väl där i 20 minuter eller nått. Sen skulle vi hem... Vi kommer ut, sätter oss i bilen och ska åka därifrån, trodde vi ja. Efter en sisådär fem minuter har vi inte lyckats att få i backen, vi kan med andra ord inte backa ut från där vi har parkerat. Jag, Emilia och Filippa hoppar ut och ska knuffa ut bilen från parkeringsrutan, jag har skor med klack, det går skitbra att knuffa bil då, speciellt när det är snorhalt, eller inte! Samtidigt som jag tar i för kung och fosterland och bilen rör sig typ en cm bakåt medan jag däremot rör mig typ en meter bakåt, och störtar, kommer det fram en karl och frågar vad vi håller på med egentligen. Jag ligger kvar på backen och dör lite och förklarar att vi inte kan få i backen, alltså inte backen jag låg på, utan växeln som gör att man kan köra bakåt med bilen... Han flinar lite och hjälper oss i alla fall att knuffa ut bilen så vi kan ta oss därifrån. Några motorstopp senare, eftersom att dom andra växlarna inte heller ville vara helt på vår sida, kom vi till OK i alla fall där vi gjorde ett köpa-godis-stopp. Lite choklad och annat smått och gott rikare är vi på väg hem igen. Vid älghagen, precis innan Kungsör, får jag syn på två rådjur på vägen, skriker akta åt Tullan och kastar mig över Jack, sjukt vilka instinkter man har egentligen, dock är mitt varningsrop föga försent då vi två sekunder senare krockar med ett av rådjuren. Tumult i bilen, barnen skriker och gråter, jag skriker, Tullan skriker... Tullan stannar vid kanten, jag tar mig ut ur bilen efter att ha kollat att alla barn lever, kommer ut, det stackars rådjuret ligger mitt i vägen och sprattlar och skriker, jag vet inte vad jag ska göra, då kommer bil nummer två och kör på rådjuret... Det flyger hårtussar överallt och det smäller även denna gång rejält, då brister det för mig och tårarna bara börjar spruta ut. Den andra bilen stannar också, och gubben som sitter i den kommer ut och han drar rådjuret till sidan av vägkanten. Tullan sitter kvar i bilen hela tiden och försöker lugna ungarna, vilket inte går sådär jätte bra, så hon skjutsar hem dom istället och jag får stå kvar där ute och frysa och grina i min ensamhet eftersom gubben hade gått in och satt sig i sin bil och pratade med polisen. Tur för mig att världens bästa svarade i telefon så jag slapp känna mig helt övergiven i alla fall. Efter en stund kom gubben ut ur bilen och även jag fick prata lite med polisen, vad nu det skulle vara nödvändigt för, innan Tullan kom och fick ta över. Tillslut kunde vi åka hem, en aning skakis och en aning skärrade... Just det, skadade mig gjorde jag också i krocken, och så skrapade jag upp knäna när jag halkade när vi knuffade bilen, jävla helvetesfärd!!


// En trött och slut J.

Även Solen Har Sina Fläckar...


Hemma och frusen!! Vart i skolan och gjort nationellt prov i engelskan, kul kanske nån tycker, mindre kul tycker jag... Fast jag måste medge att jag är ganska kung på engelska.
Lyckades nästan bli ihjälskrämd när jag skulle hem också, det var nån jävel som bestämde sig för att den skulle gå in samtidigt som jag skulle gå ut, vilket jag inte var helt berädd på. Så tog ett fint kliv bakåt och satte mig på arslet, som tur var, så jag landade mjukt i alla fall... Det tragiska är väl att jag förmodligen kommer dö i en hjärtattack när jag är en sisådär 25 år eller nått.

Igår var jag som sagt på intervju, på måndag ska jag på introduktion, vad hände?! Jaja, inte mig emot...

Blev även kidnappad av ett snyggo igår, kollade klart på filmen vi började kolla på i tisdagskväll. Walk the line, förövrigt en mucho bra film. Halv tio var den klar, då gick vi och la oss. Jag vet inte om jag var övertrött eller överpigg, men lyckades få ur mig ett par mindra smarta, ologiska meningar... Problem med att somna hade jag också, tyvärr. För det innebär att snyggot jag delade säng med somnade före mig, och det kvittar hur snygg han är, igår hade jag lust att strypa honom!! För jävlar i havet vad han snarkade, hela sängen skakade och grannarna lär ju ha trott att det var jordbävning eller nått... Men eftersom jag inte hade lust att sova bredvid en död människa roade jag mig med att ligga och pilla honom i näsan och i öronen en stund istället. Och tillslut lyckades jag somna på nått vänster. Vet inte om hans undermedvetna på nått sätt lyckades uppfatta att jag hade lust att döda honom igår, för imorse fick jag en väckning jag skulle kunna betala dyrt för för att få varje morgon...

Nu är knodden här och vi sitter i soffan och tittar på Piff och Puff - mys! :) Därav har det tagit mig typ en timme att skriva det här inlägget... Så måste säga att jag inte är direkt frusen längre. Bara så ni vet!





// J.

Bitter...


Idag vaknade jag bredvid en snygging, sen somnade jag om. Vaknade igen, en snygging fattigare, tänkte att jag skulle gå upp och duscha, men sket i det och somnade om ännu en gång istället. Sen vaknade jag igen, då gick jag upp. Sprang omkring naken en stund tills mina bröstvårtor (måste vara det fulaste ordet ever) höll på att få köldskador. Då klädde jag på mig, sen borstade jag gaddarna och sunkade upp mig lite. Gick till bussen, höll på att frysa ihjäl... Anlände i Kungsör, mötte upp Madde, tog en frukost på kondis - mys! Klockan tolv var det intervju, note to myself; ät inte frukost innan du ska på intervju där dom proppar i dig massa bullar och kakor... Det är inte kul att sitta där och vara skitnödig! Efter intervjun, som gick helt okej, gick jag hem, höll på att frysa ihjäl, igen. Olyckligtvis gjorde jag inte det, utan klarade mig hela vägen hem. Väl hemma klädde jag av mig naken och gosade ner mig i soffan, och där är jag nu.

Okej, mitt skitinlägg ursäktas med att jag hade skrivit ett lite bättre. Men när jag skulle kopiera texten jag hade skrivit förut innan jag publicerade det, som jag alltid gör eftersom min dator lever sitt eget liv, så raderade jag det... Nej, jag är inte förvånad.


// J.


Nasalt Mucus


Jag är snorig, mitt huvud värker, det känns som att jag har försökt svalt en kaktus, och jag har en djävulsk träningsvärk från igår - det går bra nu... Tog mig till skolan en sväng i alla fall, även om motivationen inte var helt på topp. Fast resten av dagen vill jag bara spendera i soffan med massa goda saker och ett gäng bra filmer, så så får det bli! Ett långt, varmt bad ska jag också ta mig, när jag känner att jag orkar...


Typ så här snorig är jag...

 

Snor är den vätska som bildas av slemhinnorna i näsan. Det består till störst del av vita blodkroppar, som är kroppens virusbekämpare. Under förkylning eller sjukdom ökar snorproduceringen då många vita blodkroppar dör. Kroppen kan producera cirka en halvliter snor på ett dygn! Blä...


// J.


Dags Att Sadla Om...


Eftersom jag inte kan sova bjuder jag på massor av bilder från kvällens ridning istället. Idag var det sista gången för det här året och på schemat stod det gymkhana, nedrans Solveig... Fast jag måste säga att jag är fan grym på det!! Hoppning har jag ju redan tävlat i, så kanske skulle prova på gymkhana också. Eller inte...


Vinnarna!!




Förlorarna!!



Ja, ni ser ju själva vilket lag jag var med i... Hrmm.. :D





Hade lite tid till övers efter att jag hade fått på mig kläderna tills Vera skulle hämta mig. Så passade på att öva lite på balansen, måste ha vart det som gjorde att jag var typ bäst! ;)

 

Nä, nu SKA jag sova...

 

Goden natten // J.



Borta Bra Men Hemma Bäst


Men om man har flera hem då? Och vad är egentligen hemma? Där du har dina materialla ting eller där du har ditt hjärta? För isf kan ju någon annans hem kännas mer hemma än ditt hem... Äh, skit samma, jag har iallafall två hem. Ett hem i Kungsör och ett hem i Växjö, och jag är helt okej nöjd med det! Även om jag önskade att hemma i Växjö var hemma lite närmare hemma i Kungsör. Och på tal om hemma så är jag hemma i mitt hem i Kungsör nu. Efter en långhelg hemma i mitt hem i Växjö. Jag åkte ju iofs hem från mitt hem i Växjö igår, fast då åkte jag ju inte hem till mitt hem i Kungsör. Då åkte jag hem till någon annan random snyggings hem. Fast då va jag ju hemma iallafall, jag var ju hemma i hans hem... Suck. Vad fan är hemma egentligen?! Jag ger upp...


// J.

Jag ska...


... komma med ett "vettigt" inlägg snart. Måste bara hitta ork och motivation först.




Va fan, jag är ju sjukt snygg!! Förstår inte hur alla karlar kan missa det...

 

 

// J.


Bra start på dagen...


Hemmabakad chailatte och hemmabakade lussebullar till frukost- mums! :D Okej då, en och annan knäck kanske också slank ner...

Börjar bli dags att packa inför hemfärden. Skönt att komma hem, ser dock mindre fram emot timmarna i bilen innan jag kommer hem... Fast resan ner var helt okej ändå, så det ska nog gå bra åt andra hållet också. :)
Men först; En cigg och ett toalettbesök!


Min supergoda chailatte, jag är grym!!

 

// J.


Attention Whore...


Jag vill ha uppmärksamhet, roa mig då!!

 
Bästa!! :) 

 




// Uttråkad J.

En Skateboard Och En Sträckt Röv Rikare...


Jag är lycklig, jag har fått en skateboard!! Så nu kan jag öva min balans på den tills jag införskaffar mig en fin longboard. Och det behövs kan jag lova... Jag tänkte att jag skulle börja öva med detsamma och glida omkring lite i köket, synd bara att jag inte var så grym som jag tänkte att jag skulle vara. Planen var att jag skulle ta mig framåt, men skateboarden ville bakåt, jag kan bara svänga åt ett håll, och Fluffy tycker att jag använder fel ben, jag vill ta fart med vänster, men då tycker Fluffy att jag är dum i huvudet... Dessutom lyckades jag sträcka ena halvan av arslet, jag ville åt ett håll och skateboarden åt ett annat. Det gör ont att sträcka röven, så det blev slutet för kvällens övande... Jag tror jag skulle behöva en och annan lektion. Måste hitta ett skateboardproffs som kan ta sig an mig!! Om nån känner sig manad kan den ju lämna en kommentar eller nått. Måste bara varna och säga att jag förmodligen kommer kräva ganska mycket tid och tålamod, jag är nog tyvärr inget vidare lätt uppdrag. Men jag är lycklig ändå! :D

 

// En nöjd J.


Nu var det klippt...


Lördagsmys med knäckbak och öl! :) Blev en sväng på julmarknaden idag också, köpte tre glöggar... När ska jag dricka dom? Nedrans karl att vara bra på att sälja.

För övrigt så är jag sugen på att besöka Ögir och Charta 77 på fredag, den 17:e alltså. Vem vill vara mitt sällskap?

Nu ska knäcken hällas upp i formarna och jag kommer förmodligen bränna mig... Precis vad jag vill göra en lördagskväll som denna. ;)


// J.

Friday I´m In Love


Snart är denna fredag slut, och jag med... Tänkte blogga klart här och sedan gosa ner mig i soffan med en öl och en film. Edward Scissorhands tror jag det får bli faktiskt, var ett tag sen sist. Och en dejt med Johnny Depp en fredagskväll/natt som denna är inte dåligt. Bra jobbat Johanna!

Jag kom på en till sak jag skulle kunna tänka mig att ha i min ägo...

En snygg herrklocka...


// J.


Av Längtan Till Dig


Jag vill att det ska vara sommar. Jag är så sjukt sugen på att införskaffa mig en longboard och cruisa omkring på och bara se sådär cool ut... Men med mitt balanssinne kommer det förmodligen gå åt helvete och jag kommer antagligen ligga på backen mer än vad jag kommer stå på brädan. Men det skiter jag i, jag vill ha en iallafall. Allra helst ska den vara egendesignad också! Åh, jag kan se det framför mig, det är strålande sol, typ 25 grader varmt, jag har ett par fina röda converse och jeansshorts på mig och jag glider omkring på min fin, fina longboard med en sexa 3,5:or i ena näven på väg till Centralvallen för lite brännboll. Dumma vinter, jag vill ha sommar, nu nu nu!!


// En drömmande J.

Jag skulle inte...


...tacka nej till;


Ett par röda converse...


Ett par vita converse...


En London-resa...


Eller en Paris-resa...


En rolig, fin longboard...


Ett galet snyggt halsband...


En rosa-svart dödskallehalsduk...


En Macbook Air skulle ju inte heller vara helt fel...


Ge mig allt, typ nu på en gång tack.

// J.

Lussesnoppar & Tortyr


Kort inlägg...

Det blev aldrig någon lussebullsbakning igår, men nu står bullarna i ugnen och ett par öl har druckits! :)
Har även slingat mini-sis hår. Nedrans skrik och klag om att det gjorde ont, vekling...

Men nu ska bullarna ut ur ugnen och sen blir det promenad med doggarna ner till julmarknaden och kika lite - mys.

Fluffy

 


// J.

Ingenting Alls


Kan inte alla bara vara... Det som sker, det sker. Ibland blir det bra, ibland blir det dåligt. Men vet du vad, shit happens, get over it. Var inte bitter på någon annan bara för att det inte gick som du tänkte eller planerade. Människor beter sig som svin ibland, ja, även jag, och det betyder att du kan komma att påverkas negativt av andras val.  Men, har inte du också gjort ett val någon gång där en annan människa har blivit lidande? Nu menar jag inte att du behöver ha gjort ett val och medvetet gjort någon illa, men du kanske någon gång har ryckts med i stundens hetta och gjort något du kanske inte skulle ha gjort om du tänkt efter ordentligt. Jag vet att jag har gjort det, flera gånger. Det betyder inte att jag är stolt över det, men gjort är gjort och det går inte att ändra på. Jag säger så här, bättra att ångra något du gjort, än att ångra något du inte gjort. Men det innebär inte att du bara ska tänka på dig själv och skita i alla andra. Jag säger bara att ibland blir det så att alla inte blir nöjda och glada, tyvärr.

Nä, nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig med mina favoritgrabbar! :)


God natt // J.

Lite Bättre, Lite Snyggare


Dåligt med bloggande idag. Kan bero på att jag har spenderat största delen av dagen i en bil... Men nu är jag framme och installerd hos mor. Det firar jag med en god torsdags-öl och ostchips! Förmodligen blir det ett par torsdagsöl till. Man kan ju inte baka lussebullar utan att dricka öl! ;)

Nä, nu ska jag dra mini-sis i håret, pussa på mina grabbar och sen baka. Kanske skriver senare, om ni har tur... :P

 

// J.


Skriver På Vattnet


Jag tycker om att skriva. Skriva, läsa och rita. Men framförallt skriva. Dock är det jag skriver i bloggen tämligen anspråkslöst och ogenomtänkt, om ni mot all förmodan inte skulle kunna ha uppfattat det. Utöver bloggen, där det mestadels bara hamnar meningslösheter och petitesser, har jag ett okänt antal skrivblock och "dagböcker". Det är i dem mina tankar och känslor beskrivs i förnuftiga och innebördsrika ord. I mina skrivblock är det ett fantastiskt, ologiskt virrvarr av vackra, meningsfulla ord. Om någon annan skulle läsa i mina block skulle denne sannolikt tro att jag vore galen. Men jag älskar att bläddra tillbaka i mina block, se om min syn på en känsla eller tanke, eller bara ett visst ord, har förändrats. Varför är det så mycket enklare att uttrycka sig i skrift än vad det är i tal?


//J.

Det Är Inte Lätt När Det Är Svårt

 

Jag vill göra en förändring. En förändring med mitt hår. Jag är trött på mitt blonda, slitna svall. Frågan är bara vad jag ska hitta på. En klippning behöver jag definitivt, men hur ska jag klippa mig då? Raka av allt kanske? Eller bara göra en sidecut? Men hur kul är den efter en vecka... En nyckelbenslång page kanske? Eller bara ta bort så mycket slitet som möjligt men klippa så lite som möjligt. Och färgen, hur rolig är färgen på mitt hår nu egentligen? Den är typ jätte tråkig. Kanske skulle vara kul med en annan blond nyans, eller massa slingor i olika blonda färger? Eller bli brun igen. Men vad ska man ha för brun färg då? Svartbrunt? Mörkbrunt? Rödbrunt? Fast om jag blir mörkhårig kommer jag förmodligen likna Boy George ännu mer än vad jag gör nu (pappa som säger att vi är lika, snäll far jag har), och det vill jag nog inte riktigt. Eller så köper jag bara en fin björnfitta som jag bosätter mig och mitt hår i...



Lite olika hårar...

 

// J.


Multitasking


Jag tvättar, jag städar, jag packar, jag hänger in mina kläder i garderoben, jag bloggar, jag facebookar, jag msnar - man skulle nästan kunna tro att jag är tjej...

Imorgon bär det av till Växjö. Närmare bestämt till mor, Fluffy, Micke, doggarna och kattorna. Var ett tag sen jag var där. Senast var i juli innan jag åkte till Turkland... Åker ner med Jocke och vi åker hem på söndag igen, lagom lång stund att vara där faktiskt. Det är tydligen julmarknad på gården hela helgen också, vilket är ganska awesome, då får man provsmaka massa goda ostar, korvar, syltar, bröd m.m... Jag tycker om mat! :D



Mina bästaste, gosigaste, blonda grabbar!

// J.

Visions Of Johanna


Igår lekte jag med snyggot. Han hämtade upp mig här hemma, sen åkte vi till Köping och gick på pepparkaksdegsjakt. Måste säga att dom är himla bra på att gömma pepparkasdegarna inne på Ica... Sen åkte vi hem till honom, han fick baka mat och jag lagade pepparkakor utan mjöl. Det gick helt okej ändå! Till maten blev det film, I´m Not There (har jag för mig? verkar ju rimligt iallafall). Medger att jag varken hängde med eller fattade speciellt mycket, men jag gillade den ändå! Årets första snöängel gjorde jag också, utomordenligt vacker blev den. Nästan så enastående så att man började gråta. Jag kom även på att jag önskar mig en vit, fin Ferrari i julklapp, det tycker jag att jag förtjänar.

Och på tal om ingenting, min träningsvärk från måndagens ridning - aj aj aj... Igår var den inte alls så hemsk, men idag är den fan inte att leka med.


Pepparkakor...

Snöängel...

Kyss världen // J.

Vilsen Bland Alla Känslor


Dom är många och dom är nya för mig. Och jag analyserar, försöker lista ut vad dom betyder och försöker sätta ord på dom. Det går sådär måste jag säga. Men det känns bra och jag trivs bra med hur saker och ting är just nu... Sen får vi väl se hur länge det håller i sig. :P

Ridningen idag var klockren!! Blev förbannad när jag insåg att lektionen var slut, är ju så sjukt kul när det går så bra. Men men, en gång kvar och sen är det uppehåll.

Förövrigt ligger jag naken i sängen och bloggar - lovely. Dock känns det ganska ensamt i min säng så hade ju vart mys med en viss annan nakenbloggare vid min sida. En nakenbloggare som även är bäst på sjunga god-natt-visor! :) Hur jag ska klara av att somna utan det inatt återstår att se. Tur att det finns Spotify, fast det är inte ens hälften så mysigt, men det får duga.

Nä, nu ska jag sova. Skola imöra. Goden natten!

Btw, det skulle typ vara skönt med sommar igen...


// J.

En Sorglig Liten God-Natt-Visa


Skall helst ackompanjeras av världens bästa god-natt-vise-sångare också, men alla kan ju inte ha samma tur som mig... ;)


 

Lyckades dock somna en liten sväng såhär på eftermiddagen utan min god-natt-vise-sångare... Man får göra så ibland, skönt var det iallafall. Och nu är batterierna fulladdade inför kvällens ridning, superbra ju! ;)



// J.

In Love


Håll i hatten och sätt er ner, för det här kan tyckas komma som en chock för er...
Men jag är kär, på riktigt kär.
Det började med att jag lyfte lite extra på ögobrynet, men ju mer jag ser snyggingen, desto mer börjar fjärilarna flyga runt i magen. Och nu är jag störtförälskad. Jag trodde inte jag kunde vara såhär kär, det är liksom inte min grej... Det jobbiga är bara att det är en olycklig förälskelse, för det är bara att inse, det kommer aldrig att bli vi, hur gärna jag än vill det. För hur kär jag än är, så är jag fortfarande för snål för mitt eget bästa. Och det är med sorg i hjärtat jag fortsätter att leta efter en ny telefon i mobildjungeln på nätet. Men jag tror att vi skulle ha haft det bra, jag och den där fina, vita Nokian...



// En olyckligt kär J.

Like A Fairytale


Igår var typ veckans sämsta söndag, min mobil bestämde sig för att han hade levt klart sitt liv och mitt bankomatkort, legitimation, csn-kort och kamera har tydligen bestämt sig för att lämna mig, utan att lämna en lapp där det står vart jag skulle kunna få tag på dem under t.ex en nödsituation. Dåligt av dem kan jag tycka... Så jag låg hemma i min säng och tyckte synd om mig själv och hade suuuuper tråkigt och då tyckte jag ännu mera synd om mig. Ja, jag är expert på att tycka synd om mig själv... Men då, som en blixt från klar himmel, iförd sin skinande rustning och ridandes på sin vita springare (okej, jeans och jacka och en bil, nästan samma sak), kommer världens bästa lekkamrat och räddar mig!! Det bjöds på film, mat och söndagsmys - jag är nöjd. :)

 

// J.






Du Är Bäst (Iallafall Bra För Mig)


. . . . .
Wonderful!

Ungefär Så Här...


Det är lördag idag, lördagen den 4:e december 2010 och jag är ganska nyligen hemkommen från en spontantripp med mina fina hjärtevän Mia.

Igår var vi i Eskilstuna; letade födelsedagspresenter, hittade födelsedagspresenter, träffade Ida, fikade, köpte skor/stövlar och lite annat välbehövligt smått och gott... ;) Vi var inte hemma här förän klockan tio typ. Då bestämde vi oss för att vi bara skulle vara hemma och dricka vin och öl, snacka skit och bara mysa lite då båda var ganska sunkiga och inte hade nån ork att sunka upp sig. Ett samtal var vad som behövdes, sen var den myskvällen åt helvete. :P En raggardusch rikare, fixande av skjuts och sen bar det iväg till grannstaden. Där vi även vaknade upp idag... Så kan det gå!

Nu ska jag äta grekisk pytt i panna, sen ska jag ta ett bad och ta ett par öl och ladda inför kvällen och Bullfesten. :)



// J.

Jag Vet Vem Jag Är När Jag Är Hos Dig


Bra kväll igår, bra start på dagen - mys!
Det har varit trevligt sällskap, film, pizza, öl, frukost och film igen.
Det tackar vi för! :)


Nu ska jag svida om lite snabbt och sen bär det av med bästa Mia till Tuna Parken, där ska det letas födelsedagspresent till bästa Fisk, för imorgon är det Bullfest!!

Över och ut
// J.

Rör Kullarna Nu, Visa Bullarna Nu


Nyss hemkommen från skolan, typ, och jag är grym måste jag säga!! :)

Idag har jag haft bh på mig för första gången på tre månader (förutom sportbh som jag har när jag rider då), sjukt obekvämt ju. Hur fasiken har jag stått ut med att ha det där nedrans fängelset innan egentligen?! Och hur står typ 90% av alla andra tjejer ut med det? Jag förstår att det kanske kan vara skönt för någon med ett par riktiga baloobas att få stöd, men ni andra då? Det trycker, skaver och är i vägen... Nä, usch och fy. Fast, okej då, jag skulle kanske hellre vilja ha ett par brön och bh än att vara både tuttlös och bhlös. Eller nä, fria lökar vinner nog,
för herre min Jesus vad skönt det är...


Herr J tycker om tuttar, stora som små. Haha, Sorry Madde! ;P


Nä, nu ska jag studsa in duschen och sen bär det av på äventyr!


// J.

Om Du Ändå Vore Här Och Värmde Mig


Det är svinkallt!! Och jag tycker inte om att frysa, det är vedervärdigt! Med andra ord, jag är ingen direkt hänförd beundrare utav vintern... Det är vad jag tror iallafall, men, när jag ser dessa bilder kan jag ändå inte låta bli att bli sugen på att åka upp till stugan. Klä på mig massor med kläder och åka bob/pulka efter fyrhjulingen på isen, åka skoter till någon mysig slogbod och grilla korv och dricka varm o´boy, åka över till Säfsen någon dag och glida på ett par skidor, bada tunna/bastu och rulla sig i snön/bada isvak, fast jag skippar gärna det där med både rullning i snö och bad i isvak... :P Och efter en heldag ute i snön går man in, tänder en brasa i kaminen, tar fram sällskapsspelen/kortleken och dricker massor av god öl för att få upp värmen igen. ;)
Jaha, hej hopp, jag heter Johanna och är världens mest ambivalenta människa, typ... Tycker jag om, eller tycker jag inte om vintern?!






Oavsett om jag gillart eller inte, det kanske är dags att styra en
Närsen-resa snart igen ändå?! :)


Nu ska jag iallafall sova, och jag tänker inte drömma om vinter... ;)

// J.

Med En Enkel Tulipan...


... på bemärkelsedan, jag har den äran, jag har den äran att gratulera!!

Idag fyller en av mina fin, fina hönor år.
Massor av grattiskramar och kärlek till henne. :)
Födelsedagen kommer firas på lördag med årets bästa party, Bullfest!! Som jag har längtat, ni som har ätit fru Idas bullar förut vet vad jag menar. ;)





 

 

Inte mycket vettigt gjort har det blivit idag heller, men jag har iallafall tvättat lite...

D var förbi en sväng efter jobbet och tog en kaffe och en rök, kul jul. :)

Sen var knodden här en stund och förde ett jädra liv, men han är så söt, så det gör inget. Dock är han mindre söt när han har bajsat, hur fan kan en sådan liten människa spride en sån odör?! Blä...

Nä, nu får det vara nog.

 

// J.


RSS 2.0