Jag Väntar...


Idag har jag inte gjort nått vettigt över huvud taget tror jag, förutom skolan då... Annars har jag mest tyckt synd om mig själv och lyssnat på massa örongodis - som balsam för själen.
Nått annat som är som balsam för själen är ett varmt bad, tända ljus och en bra bok, vilket jag funderar på att sysselsätta mig med snart. Hade ju vart trevlans med en snygg karl som sällskap också, men men, man kan inte få allt här i världen. Eller?! ;)

Nä, nu ska jag ta min mensvärk, nedrans tjat om den där jädra mensen, och säla ner mig i badet!


 


// J.

Bortskänkes.

 

En fullt funktionsduglig livmoder, som innebär att även menstruationen fungerar som den ska, det är därför jag skänker bort den, ev. byter den mot något roligt. Jag har bestämt mig för att sluta ha mens! Känner du dig intresserad? Släng iväg en kommentar så kontaktar jag dig, glöm inte uppge mailadress. Vore bra om du var läkare eller liknande, veterinär funkar säkert också bra, då livmodern fortfarande är installerad och du själv står för borttagandet av denna.

Mvh // Johanna

OBS! Livmodern på bilden är inte den jag skänker bort, denna bild är tagen från nätet. Hade tyvärr ingen bild på min egen livmoder.


I Like You So Much Better When You´re Naked



Que pasa calabaza?!

Äntligen är jag färdig med dagens sysslor och nu ligger jag och nybadad och naken i sängen - skönt!!

Dagen har bestått av garderobsrensning, plugg och ridande.
Garderobsrensningen och pluggandet kunde ju ha gått bättre om det inte var så att jag är expert på att ta chansen att göra det jag inte ska göra, så största delen av tiden spenderades dock framför datorn. Men men, inte mig emot... :)

Ridningen ikväll var inte heller på topp. Mensvärk + sned i ryggen + ridning = ingen superbra combo direkt.
MEN, det blir tårta nästa vecka då en annan av tjejerna i gruppen tyckte att det var en bra dag att ramla av på, så det tackar vi för. ;)

När jag kom hem från ridningen och kikade datorn visade det sig att A var inne på msn, så blev ett snabbt videosamtal med honom som även pappa och Tullan joinade, på min sida av camen då. :P Mucho trevligt och ser fram emot i sommar när vi åker tillbaka. Hoppas på att kunna stanna en längre tid, det vore kanoners!!

Btw, idag gjorde jag en sån där typisk Johanna grej, vilket betyder att Åke har vart i farten igen. :p Såhär var det att; Jag var själv hemma så jag passade på att poppa awesome musik på högsta volym och springa omkring naken i huset, tar mig en rök och går in i mitt rum igen, grabbar tag i första bästa hårborste och drar en sjujävlars show, jag lovar, jag blev svettig som faen, sen vänder jag mig mot fönstret, där utanför står det en dam, en herre och en hund och tar en gratis titt på min show. Jag lovar att dom skrattade så dom höll på att dö, inte hunden då, utan damen och herren. Jag höll också på att dö. Dock inte av skratt... Men men, illröd i ansiktet bugade, bockade och tackade jag för mig och sen gömde jag mig i min säng under täcket i typ en kvart.
Varför är jag inte förvånad?!


Nä, nu ska jag sova!!
Ha det gött, god natt // Er bästa J.


Det Är Så Jag Säger Det...


Okej, jag har insett att jag inte kommer bli någon toppbloggare, då måste man ju typ uppdatera hela tiden... Vilket jag inte är så bra på... Som ni kanske har märkt... MEN, jag ska göra ett nytt helhjärtat försök med min skrala, stackars blogg. Det kommer definitivt inte bli nån topnotch blogg, men ett inlägg om dagen kanske jag kan bjuda på, eller varannan dag, eller var tredje, eller ett i veckan... Äh, det kommer ett inlägg när jag känner fört helt enkelt.

Happ, annars då?
Jo tack, det går helt okej i skolan och dagarna rullar på i vanlig takt. Upptäckte dock ganska nyligen en grej jag tänkte rekommendera; papper med små, söta snögubbar på!! Inte sånt där papper man ritar på, utan sånt som man använder när man har gjort ettan eller tvåan. Är mycket trevligt och man blir glad när man ska använda det! Alltså, köp papper med snögubbar på för en roligare tork vid toalettbesök.



Men har det inte hänt något spännande i ditt liv sedan det senaste inlägget?
Jo då, om ni skulle ha glömt det så är det jag, Johanna, som har den här bloggen, vilket innebär att det händer spännande saker mest hela tiden. Eller det beror på hur man definerar spännande, men ändå... Förra helgen t.ex var min underbara kamrat Mia hemma, vi drack öl och kalasade, var på efterpärla hos Madde och när vi skulle hem därifrån tycker Madde att det är på tiden att jag tar hem mina brännbollsracket, eller slagträ, eller vad det nu än heter, som har vart där sen i somras... Sagt och gjort, Mia tar det stoooora runda och knatar ut, i väntan på taxin blir vi anfallna av snöbollar och Mia tycker att det är en bra idé att försöka träffa bollarna som attackerar oss med det gigantiska brännbollsracket hon håller i. Hon svingar sitt racket, utan att ha någon dirket koll på vad hon håller på med eftersom hon inte träffar någon nedrans snöboll utan hon träffar min haka istället, tacka gudarna för att jag har alla tänder kvar!!
Det kan man ju tycka är spännande, eller bara väldigt typiskt mig att stå i vägen för Mia när hon vill leka lite...



Den här helgen har jag vart sjukt opepp både fredag och lördag, men kvällarna har visat sig bli riktigt bra tillslut iallafall. Fredagen var kanon med ett par öl och himla trevligt sällskap, tack för det. :) Och igår blev det en sväng till Torpa på kalas, vilket också var helt okej.
  Idag har jag vart på Jacks 2-års kalas, gullfisen fick bla en hamster som vi har döpt till Olfert!! Massa bullar, kakor och tårta har jag lyckats tryckt i mig också - bra söndag.

Nä, nu är jag trött på att blogga.
Herrå!!

RSS 2.0