Det finaste jag vet...


Haha, fan det va ju inte så jävla roligt det här med att blogga som jag trodde att det skulle vara... Men men, synd för er skitsamma för mig!! ;)

Det här inlägget kommer inte heller bli så jätte roligt, tänkte mest skryta om att jag har dom absolut finaste och bästaste vänner i heeeela världen, så det så!! Det finns nog ingenting som slår mina pinglor, fast jag måste ju medge att bajsa när man är sådär inihelvetes-jävla-superduper-skitnödig är riktigt gött och ligger ganska högt upp på min det-bästa-som-finns-topplista... Men åter till mina kamrater, vi träffas inte sådär super ofta och hittar inte på fullt så mycket bus som vi gjorde förr i tiden så därför har jag slängt ihop en liten film som jag kan kika på när jag känner att jag börjar sakna dom lite för mycket och dom inte är i närheten. Tilläggas bör att den är gjorde med glimten i ögat, dock med en himla massa kärlek!! ;)





Tackar så mycket, för den här gången.

Idag en dag som idag...


Idag är jag bitter!!
Jag är trött, jag är fattig, jag vill ha nya skor, jag vill ha nya kläder, jag vill ha ett liv, vädret är värdelöst, du är värdelös, jag är värdelös, allt är värdelöst... Kort sagt, den här dagen suger. Som grädden på moset har jag bestämt mig för att vara alkoholfri den här helgen, kul!! Jag vet inte, men min sugiga dag kanske har nått att göra med att jag sov tre timmar inatt för att jag pluggade till ett prov som jag hade idag.  Jag säger inte att det är så, för hur ska jag veta...Eller kanske har det nått att göra med att CSN krånglar så jag aldrig får några pengar, ja, hur ska jag veta... Eller kanske är det för att när jag skulle sätta mig på en stol i skolan idag missade jag stolen och satte mig på golvet så jag har kukont i svanskotan, ja, vad vet jag... Det skulle kunna vara för att när jag skulle ställa in mjölken i kylskåpet så missade jag hyllan och släppte den på golvet istället, men som sagt, det vet ju inte jag... Det skulle även kunna vara för att jag ville se hur länge det tog för plattan på spisen att bli så varm tills jag blev tvungen att ta bort handen, jag kan lova att när den väl börjar bli varm går det snabbt och min handflata ser numera ut som en gammal pizza och svider sjuihelvetes jävla mycket, men men, inte vet jag, det kanske inte alls har något med saken att göra...


Äh, va fan, det är fredag och helg, man kanske ska ge fan i att vara en bitterfitta och skaka sina lurviga ändå?! ;)

 

Tack och bock, för den här gången.

Tisdag!!



Nej, det var visst onsdag... Happ, så kan det gå!

Jahaja, dags för ännu ett inlägg i min fjolliga blogg. På tal om inlägg, fan vad jag vill ha ett par nya tuttar, ett par tuttar som kompenserar min gigantiska röv! Ja, det skulle va nått. Lagom runda, lagom fasta, lagom stora... Tyvärr får jag det inte att gå ihop med mina planer på att flytta utomlands nästa år, så är det någon som känner sig uppmanad att sponsra, hojta till så fixar vi det där. Självklart kommer du få känna och klämma och se på slutresultatet som tack för hjälpen!

Ja tack, till ett par brön som dessa!!

 

Nej tack, till vad nu detta är...

 

Annars då, jo, höll på att bli av med mitt hår idag!! Såhär gick det till;

 

Onsdag eftermiddag, Johanna sitter hemma framför datorn, som alltid. Helt plötsligt känner hon ett extremt sug efter något gott, efter ett par turer fram och tillbaka till kylskåp och skafferi inser hon att hur mycket hon än kollar så kommer det inte dyka upp något nytt och gott där inne. Som tur är har hon en far som skjutsar upp henne på byn så hon kan köpa sitt fett. Hon handlar på Konsum, hon köper vaniljglass, banan, mjölk, smör och hoppa-upp-mackor. Hon tar sin konsumpåse och går ut till bilen och åker hem, okej då, det blev ett kort stopp hos Jens och Veronica också... Iallafall, hem kom hon tillslut, och det är där och då det hemska händer. Det är i bilen, utanför hemmet som hon nästan mister sitt hår. Johanna är en mycket klok människa så givetvis har hon bälte på sig när hon åker bil, dagen till ära hade hon också utsläppt hår, attt vara klok och ha utsläppt hår är ingen bra kombination har Johanna bittert fått erfara idag. Då hon knäpper upp bältet och släpper det så det åker tillbaka in där i sitt lilla hål brevid bildörren, då bestämmer sig Johannas hår för att trassla in sig i bältet och följa med in i det där hålet. Det gör ont!! Efter mycket om och men lyckas hennes far och hon själv att få loss Johanna  utan att raka av henne allt hår. Ikväll mår Johanna bra och hon har inga bestående men efter den kritiska situationen förutom att hon är en del hårstrån fattigare. Men vad är väl ett par hårstrån när man kunde ha blivit av med hela manen, tänker Johanna...

 

Tack och god natt, för den här gången.


Hej och välkommen!!


Mitt allra första inlägg...
Det kommer att handla om ingen mindre än mig själv, det kommer nog dom allra flesta av dom andra inläggen som komma skall också att göra, men ändå. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv, så ni vet vad ni har att förvänta er framöver. Jag föddes, jag fyllde 21, ungefär... Vill ni ha ytterligare information om vem jag är, ja, då får ni hitta det någon annanstans. Det som även kan vara bra för er att veta är att jag har ett alter ego, vi kan kalla honom Åke. Åke är den som försätter mig i obekväma situationer, vilket han gör ganska ofta, t.ex var det han som ordnade så jag fastnade under en säng på IKEA, och det var han som gjorde att jag dödade ett marsvin i skolan, och det var han som gjorde så att jag limmade ihop mina läppar med nagellack, som sagt, Åke är framme ganska ofta och berikar mitt liv med sina påhitt. Och det är alltså det ni kommer kunna läsa om i den här bloggen, mitt och Åkes liv.

Nu blev ju inte mitt första inlägg sådär jätte skoj kanske, men det skiter jag i, det är min blogg och jag gör hur jag vill med den. Vill jag att mitt första inlägg ska vara ett meningslöst jävla skitinlägg, ja, då gör jag så!!


Tack och adjö från mig, för den här gången.

RSS 2.0