Johanna <3 Mört


Igår hade jag och Mörten myskväll.



Vi började med handboll, pizza och öl.



Sedan bastade vi och drack lite öl i sunkbastun. Lagom varmt, en sisådär 170 grader har jag för mig att det var. Eller hur var det nu Carro? :P Efter bastun kollade vi på film och käkade glass, maränger och chokladsås. Stackars Mört blev nästan döv. Förstår inte varför jag ska utsätta mig själv för sånna där filmer!!



Efter filmen gick vi och la oss och på nått vänster lyckades vi somna ganska snabbt trots monster under sängen...
Vaknade runt halv tio imorse och gick upp och städade undan gårkvällens misär och diskade medans Carro låg kvar och snarkade i sängen 45 minuter till. När Mört väl hade vaknat och kommit upp ur sängen så slog vi på en film och käkade frukost i soffan - mys!



För övrigt fick jag en intressant komplimang idag som jag inte har hört tidigare. Har dock inte bestämt mig för om det är en komplimang eller inte, men ändå. Var i alla fall inne på Hemköp och handlade när det kom fram en helt okej snygg karl med nått år kvar till trettio skulle jag tro. Hur som så lägger han handen på min arm och så säger han "Ursäkta. Men jag måste bara få säga att du är så himla söt så man bara vill ta hem dig och presentera för föräldrarna på direkten." Sedan vände han på klacken och gick. Mycket märkligt måste jag säga.

Nä, om man skulle ta sig ett bad och sedan hitta en kompis att öla med eller åka tillbaka till Köping. Hemma vill jag i alla fall spendera så lite tid som möjligt då både far och Tullan har kräksjukan. Blä på dom!


// J.

Kräftfest!


Eftersom jag suger och inte har fått nått awesome samtal idag så ska jag tröstäta ikväll!
Tjuvfiskade kräftor, vitlöksbaguetter och cola blir - mums!


 

// Världens sämsta J.


Slaktad vagina


Mina vagina ser numera ut som en gammal margarita utan extra ost som legat kvar i pizzakartongen typ ett år. Jag mitt smartass glömde både tid och rum och lät hårborttagningsmedlet sitta kvar liiite för länge. Man ska typ låta det va på i 3 minuter, jag kanske hade det i typ 20? Det bränner, det svider och det ser minst sagt förjävligt ut. Men, det är lent!! Lyckligtvis så klarade sig restan av kroppen som var insmetad i samma klet. Den är bara len och gosig och är inte ett dugg slaktad, så det tackar jag för.


 

// J.


Döden nästa...


Ikväll har jag sagt både hej och hej då till döden, ett antal gånger...
Såg på handbollen tidigare, Sverige vann, tillslut. Mitt stackars hjärta höll på att säga upp sig, flera gånger. Jag nästan grät en liten skvätt ibland, medan jag andra gånger hade gåshud och världens smile. Min röst var inte heller helt stabil när slutsignalen gått... Det kan inte vara nyttigt att utsätta sin kropp för sådana påfrestningar, direkt efter matchen kändes det som att jag var typ 117 år och hade suckat för sista gången. Stackars min arma lilla kropp. Eller så liten är den ju inte, men ändå.

Sen har jag träningsvärk i fingrarna också, har fastnat i tetristräsket igen... Jävla mamma! Men jag är fan grym, kanske borde satsa på att bli tetrismästarinna och åka runt i världen och turnéra och tjäna massa miljoner, ja, så får det bli! Men ack vad ont jag kommer få i fingarna, men äh, det är det värt, tänk på miljonerna!!


En liten och söt Johanna och en Vranjes.

En Vranjesrumpa och en Johannarumpa.

En Vranjesrumpa.

 

 

Nä, nu ska jag sova, klockan är typ hundra. God natt på er!

 

// J.


Tillbaka till det normala igen


Eftersom jag har sån himla självdisciplin lyckades jag somna om igår UTAN att gå upp och baka kladdmuffins eller nått annat gott som jag kunde trycka i mig mitt i natten - jag är fan grym. Och idag är allt som det ska, visst jag skulle ju inte tacka nej till nått att äta, mat eller fett kvittar, men så är det alltid. Johanna <3 mat, forever!  Men rösterna i mitt huvud som tvingade i mig allt jag åt igår är idag tysta, eller så har dom bara inte vaknat än. Men skulle dom vakna så är jag beredd. Skulle dom börja som dom höll på igår ska dom inte tro att dom kan få sin vilja igenom utan en fight. Jag kommer kämpa, kämpa som en galning. Jag ska få dom där nedrans rösterna att flytta till nån annan fettos huvud om det så är det sista jag gör!

Men nu ska jag äta frukost, hoppa-upp-mackor med hallonsylt och ett stort glas O´boy, det förtjänar jag.

Bara en tjockis som gillar att stoppa saker i munnen eller gravid?...

 

 

// J.



Bulle i ugnen?


Be till Gudarna att jag är gravid och inte bara ett nedrans fetto, för jag vill inte vara ett fetto...
Visst att jag kan vara sugen, men det här? Jag har aldrig vart med om maken tidigare.
Hela dagen har jag vart sjukt sugen på nått att stoppa i munnen, hela tiden. Jag åt två hoppa-upp-mackor, min bästa äggröra och o´boy till frukost. Jag åt tre hoppa-upp-mackor, min bästa äggröra och massor av mjölk till lunch. Jag åt en skål med hemmabakat äppelmos, mjölk och kanel typ runt tre för att jag var så sugen på nått sött. Sen åt jag makaroner och köttfärsröra till middag. Sen har jag bakat en sockerkaka och en kladdkaka, för äppelmosskålen hjälpte föga mycket mot mitt sötsug. Båda är slut... Dock har jag ju fått hjälp av en far, en Tullan, en Veronica och en Jens, men ändå. Sen åt jag tre varma mackor med kantarellstuvning innan jag gick och la mig, säkerligen har jag tryckt i mig något mer under dagen som jag inte kommer på just nu... Sen somnade jag. Och självklart drömmer jag om mat och fett. Och nu har jag vaknat och är så sugen på nått att äta att jag snart tuggar i mig mina tånaglar och det är omöjligt att somna om i det här tillståndet. Jag skulle kunna döda för potatisgratäng och en rejäl köttbit just nu, typ. Eller choklad. Eller saltlakrits. Eller kyckling och ris med farmors sås. Jag är ju på riktigt sjuk i huvudet...


// Fettot.

Jag lever...


Jag har bara inte haft lust att dela med mig av mitt liv dom senaste dagarna till er tråkiga människor som läser min blogg. Ja, ni är fan skittråkiga. Ni är ändå några stycken som läser men dom enda som kommenterar är mamito och Björn, dom är inte tråkiga, dom är bra, puss på dom! Och Mia är också ganska bra, fast hon behöver inte kommentera, för jag är ganska kass på att kommentera hennes blogg också... Men ni andra, blä på er, varför läser ni ens? Ni är säkert bara en bunt bittra människor som inte har något liv som sitter och klickar in på min blogg tusen ggr om dagen typ, stackars er.

Nä, nu ska jag sluta skälla och berätta om något mycket trevligt istället, nämligen dagens väder. Idag har det vart strålande solsken och klarblå himmel heeela dagen - me like! Jag firade med en nakenfrukost och sen gick jag ut på en promenad. Jag var så lycklig för att min älskade sol var framme och för att jag hade awesome musik i mina öron och solglasögen var på att jag var ute och gick i nästan två timmar. Jag kan om jag vill! Sen när jag hade vart ute på min solskenspromenad var jag hungrig igen så jag bakade lunch som jag avnjöt ute på altanen i solen. Efter lunchen var jag mätt i magen men fortfarande inte mätt på sol, så bestämde mig för att ta tillvara på den på riktigt och gick in och böt om. Sen stövlade, okej, jag stövlade inte, jag hade flip-flops på mig, men ut i snön och solen tog jag mig iaf, med bikinin på och sen la jag mig och solade en stund. Ja, jo, det blev en ganska kort stund för mina tassar höll på att förfrysa och snön var ganska hård och ogosig att ligga på, men en kvart eller så härdade jag ut iaf! Och jag är nöjd med dagens solaktiviteter.


Ute i min älskade sol, haha!!


// J.

Utan Dina Andetag...


Blev inget vinmys, ingen snedfylla och ingen flytt till Björns hem. Istället har jag haft en dejt. Jag bakade världens godaste cokladkola, tog mig ett stort glas mjölk, gosade ner mig naken i soffan och sen tittade jag på Let´s Dance och världens sötaste Alexander Rybak - ge mig! Seriöst, han är så söt så hjärtat nästan gråter. Jag vill bara ta hem honom och nypa honom i kinderna och berätta hur söt han är. Han skulle lätt få bo i min byrå. Mamito, jag kan ta honom som en förtidig födelsedagspresent, tack på förhand!


Man kan ju inte låta bli att bli kär!!

 

// J.


With Or Without You



Trying to put my feelings on hold, but i´m trying in vain...



Bitterfitta


Jag är så jävla grinig och off så hälften vore nog. Varför jag är det vet jag inte riktigt, men det är sjukt jobbigt iaf. Funderar på att ta mitt pick och pack och flytta till Köping under helgen och låsa in mig i B:s hem då inte han är hemma. Köpa med mig det nödvändigaste, typ chips, godis, choklad, cola och nudlar och sen ska jag inte gå utanför dörren förän jag beslutar mig för att bli vettig och flytta hem igen. Eller så tar jag tag i mig själv, lägger mig i badet ett stund, sunkar upp mig och går och är social hos Madde, den urspungliga planen alltså. Känns dock som om jag inte är det varken trevligaste eller roligaste sällskapet ikväll så kanske lika bra att låsa in sig ändå. Eller så spårar jag och kör en snéfylla deluxe, det vore ju jävligt vettigt... Oavsett vad jag bestämmer mig för att göra ska jag iaf ta ett bad först. Så... Screw you, suckers!

 

// J.


. . .


Mycket dåligt bloggande av mig, I know. Men så kan det va ibland.

Så, vad har hänt sen sist?
I onsdags vaknade jag upp i Köping. Sjukt morgonsugen, men då herrn i huset inte behagade vara hemma utan var på jobbet istället fick jag helt enkelt ta saken i egna händer, bokstavligen. Helt okej ändå, jag vet ju vad jag själv vill ha liksom. Men ganska tråkigt och jag hade ju föredragit lite sällskap... Haha, min blogg, jag skriver vad jag vill!! Efter mitt ensamma morgonmys tog jag en lång lyxfrukost naked i soffan. Kollade på nån film som gick på tv:n och sen ringde Ida och ville leka med mig. Så klädde på mig, diskade, bäddade sängen och pysslade lite. Och sen höll jag på att missa bussen hem, det var verkligen på sekunden att jag hann med. Var typ tvungen att hoppa ut genom fönstret för att hinna... När bussen hade landat i Kungsör gick jag till tågstationen och mötte upp världens bästa Ida. Så vi hade mys här hemma och drack te, åt bullar och spelade yatzy.

Igår vaknade jag upp i min egen säng i mitt hem i Kungsör. Tvättade lite och sen duschade jag slut på allt varmvatten = en mindre nöjd far. På kvällningen kom Björn och hämtade upp mig och så åkte vi och köpte pizza som vi tröck i oss framför tv:n och handbollen. Helt okej match ändå och det bjöds på en del fina mål. Blir för övrigt sjukt sugen på att spela själv när jag ser någon annan göra det. Vad hände med att starta upp ett lag igen förresten? Göra ett nytt försök kanske, det är ju så galet kul! Efter handbollen kollade vi på fjärde avsnittet av den braiga serien som jag aldrig kommer ihåg vad den heter. Men det skulle kunna vara Boardwalk Empire, eller nått? Efter det gick vi iaf och la oss och mös lite, två ggr t.o.m faktiskt. Haha!

Efter en trevlig väckning imorse (ja, såhär bra har jag det, moahaha), gick vi upp. Jag sprang till Hemköp och köpte cigg och när jag kom tillbaka bjöds det på frukostmys i soffan. Sen skjutsade snyggot hem mig och där är jag nu. Ikväll blir det vinmys med ett par pinglor hemma hos Maddet - skoj. Så ska väl ta tag i mina sysslor jag har att göra och sen sunka upp mig lite och bege mig ditåt.


Jag vill ha sommar och varma kvällar. Jag vill ha så lite kläder på mig som möjligt utan att frysa, jag vill mysa i stugan, jag vill ut i båten, jag vill ha picknick, jag vill fiska, jag vill spela ölbrännboll, jag vill prova massa nya uteserveringar, jag vill bara njuta av värmen...

 

// J.


Var Sak Har Sin Plats...


Jag ligger i soffan med datorn på magen och bloggar, karln är i köket och bakar mat. Precis som det ska vara alltså.

Hade en sjukt bra dag i Stockholm idag. Träffat galet trevliga människor och jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet med det här. Det känns verkligen superbra.

Men nu tjatar Björn om att maten är klar, så nu blir det käk i soffan framför tv:n och den där serien som jag aldrig kommer ihåg vad den heter...

// J.

Fredag Och Girls Night Out


I fredags lekte jag med med mina älskade och fagra vänninor Ida och Mia. Först var vi hos Ida i hennes källare och mös och gjorde oss iordning, sen åkte vi till Tessan på födelsedagskalas där Mia bjöd på show till I Want To Break Free och sen gick vi alla ut. Dock gick resten av sällskapet som var hos Tessan till Bishops medan Ida lurade med mig och Mia till HåPe´s, hon lockade med att det var en snygg bartender som gjorde grymma drinkar. Och jag är inte missnöjd över att vi gick dit om jag säger så. Drinkarna var suveräna och bartendern var inte sämre han... Jag är nöjd! ;) Vi körde barhäng under hela tiden vi var där, förutom dom stunderna jag svängde mina lurviga helt ensam på "dansgolvet" vill säga... Och med schysta grabbar i baren (som förövrigt har tagit betalt för mina drinkar jag drack som öl, upptäckte jag idag...) och med dom bästa damerna i mitt liv vid min sida kan det ju inte bli annat än succé. Hittade även ragg på bussen hem då Mia och Ida var snabba att sätta sig bredvid varandra och sen var det slut på platser, så jag kastade mig i knät på ett par 17-åriga pojkar som satt i sätet framför Mia och Ida och dom verkade inte lida utav det. Dom fråga om jag ville med på efterfest och bjöd på häxblandning, men gammal och vis som jag är tackade jag artigt nej till båda erbjudandena och vi skildes åt som vänner ett par busshållsplatser inann Idas där dom skulle av. Hemma hos Ida runt tre efter ett par vurpor i snön på vägen. Sen mat och i säng. Tack för en trevlig kväll mina söta pinglor, älskar er! <3

Tänkte bjuda på en bildbomb, men skiter i det då jag har laddat upp alla bilder från kvällen på facebook redan. Dock är alla bilder från HåPe´s av någon underlig anledning... Och en del är nedrans suddiga, men de bilderna beskriver vårat sinnestillstånd ganska väl, så dom får vara med ändå. ;)


En bild bjussar jag på iaf, mig och mina underbara babes!

 

// J.




Lördag, Söndag & Måndag


I lördags åkte jag hem från Ida med Mia, och Mia åkte även hem från Kungsör till sitt hem i Linköping. Var bakis som fan och hade träningsvärk. Fullt i soffan här hemma så åkte hem till B;s hem och lånade hans soffa och hade bakishäng med massa fett. När snyggot kom hem blev det filmmys, en helt okej lördag med andra ord. Ända tills vi skulle sova, vet inte vad grannarna höll på med, bankandes på dörrar, spring i trappen och ett jävla liv var det för det, heeeela natten. Tur för mig så fick jag ligga kvar pch snarka när B skulle upp och jobba sen iaf. Moahaha.

Gårdagen spenderades i stort sett likadant som lördagen. Låg i B;s soffa och fettade, strosade omkring på Köpings gator och filurade lite. På kvällningen kom Madde och vi åkte till Mc Donalds och tjockade oss och snackade lite skit - mucho trevligt. Sen hem till B igen och då hade även han kommit hem så kikade på ett avsnitt av en serie som jag just nu inte kan komma vad den skulle kunna heta, bra var den iaf. Bara elva av tolv timmar kvar nu. I säng i skaplig tid (läs runt nio...), dock somnade vi inte riktigt då, men iaf. Grannarna var förövrigt lugna under natten men jävlar vilken mardröm jag drömde, vaknade och började nästan gråta lite för att det var så obehagligt - inte kul.

Imorse gick jag upp klockan fem, det ni!! Okej, åtta minuter över fem då... Bara att hoppa in i duschen, klä sig och sen ta bussen till Arboga. Hjälpt moster på cafét och bakat typ tusen mackor och rullat flera hundra negerbollar, jag kan om jag vill!! Hemma runt tolv och då var knodden här så har gosat med honom och sen har vi rockat loss till M.J! Ikväll åker jag och sover hos B igen då jag har utbildning i Stockolm imorgon och tåget avgår från Köping  - skoj. Förhoppningsvis får jag även se ett avsnitt till av serien vi började kolla på igår också. Men nu ska jag kasta in mig i duschen och sen ska jag flörta med pappa så han skjutsar mig till bussen.

Knodd-gos!



Trött B...




// J.


Don´t Like The Attention


Okej, till alla er strangers där ute som tycker att det är en bra idé att tuta, vinka och kasta slängpussar i bilarna; please don´t! Okej, vinka och kasta slängpussar kan ni göra hur mycket ni vill, men det är inte okej att åka typ en meter bredvid mig och kasta sig på tutan så jag nästan dör och ramlar i en snödriva. Vill gärna leva i alla fall ett par år till och jag hatar verkligen att vara blöt när jag inte ska vara blöt, som man t.ex blir när man ramlar i snödriva. Så spara på tutandet och kör bara med vinkningarna och pussarna hädanefter. Överrens?! Capiche?! Tack.

Btw har jag träningsvärk i hela röven idag, om det beror på bowlingen eller andra aktiviteter vet ju inte jag...  Men träningsvärk har jag och den är fan inte nådig.

Nu är jag hemma i mitt hem i Kungsör, träffade för övrigt herr C. på bussen hem, som var lika snygg som vanligt såklart, så lite skitsnack med honom och sen klev en annan C, Carro, på bussen och kom och satte sig bredvid mig så blev lite skitsnack med henne också. Ikväll ska jag leka med min bästa Mia och min bästa Ida i Eskilstuna. Vi ska dricka öl och så ska vi på födelsedagskalas hos Tessan - skoj. :)






From tha bowling igår...

 

// J.



Lite Sämre Än Alla Andra...

Okej, jag erkänner, jag är kass på bowling. Jag suger så nedrans hårt. Jag är helt jävla värdelös på bowling helt enkelt! Jag kastar över klotet på andras banor, jag kastar klotet bakåt, jag ramlar och bryter nästan benen av mig, jag gör allt förutom att få ner dom där jävla käglorna som liksom är hela poängen med bowling... Nu ska jag inte bowla något mer i mitt liv, tills nästa gång.
Nu sitter jag hemma hos ett snyggo i dennes fåtölj då bästa soffan är upptagen - suck. Trött som ett as känner jag att jag är också. Och kissnödig är jag med. Kanske skulle göra något åt det... Jao, så får det bli.
För övrigt vill inte den hära datoren göra som jag vill, så ni får stå ut med att mitt inlägg kan tyckas lite rörigt, så det så!
Ciao // J.

This Thing Called Love


På tal om framtida män och gifterier...

Nej, det är inte så att jag letar efter en man just nu att spendera resten av mitt liv med för att jag är sugen på att gifta mig eller skaffa barn eller nått, som vissa verkar ha fått för sig... Så nu vet ni det! Jag trivs bra med hur det är nu och så som det är har jag inga giftasplaner eller bebisplaner än iaf! Men det betyder inte att jag inte spanar på snygga karlar för det, ögongodis och en oskyldig flört är alltid trevligt! Oavsett om det är med en man eller en fager dam. Och oavsett om man är gift eller inte för den delen heller, flörta är alltid bra. :D Fast jag tror fan jag spanar mer på snygga tjejer än karlar. Haha!

Och för övrigt så är jag redan kär så jag behöver inte bli mer kär. Jag är kär i mina doggar. Jag är kär i mat. Jag är kär i mina snygga brudar. Jag är kär i B.s soffa. Jag är kär i skor. Jag är kär i kläder. Jag är kär i fett. Jag är kär i O´boy. Jag är kär i Johnny Depp. Jag är kär i mitt badkar. Jag är kär i Jeerk. Som sagt, jag är redan kär i massor av saker! :)



// En kärlekskrank J.

Miamys!!


Idag har jag lekt ett par timmar med min Mia. Vi sprang omkring på Köpings gator och Mia letade efter en födelsedagsram och då jag har shoppingstopp just nu måste jag sysselsätta mig med något annat så jag spanade efter en framtida man. Gärna en musikalisk sådan. Finns det någon karlsort som gör mig knäsvag så är det just den typen. Kvittar hur han ser ut, så länge han kan spela gura så kommer jag falla som en fura... Hahaha, fan vad fyndig jag är!! Dock hittade varken Mia eller jag vad vi sökte, men vi är inte ledsna för det. Mia fick ju ändå med sig födelsedagshantlar, en födelsedagssjal, halsband och pyjamasbyxor. Och jag planerar inte att förgifta mig än på ett par år och sen så klarar jag mig faktiskt ganska bra med Mia... ;)

Ikväll ska jag baka kladdmuffins och ta mig en öl. Min mens är över för den här gången och det är värt att firas! Får se om Mia kommer och firar med mig också. :) Men först ska jag tvätta och bädda rent i min säng!

Förövrigt snubblade jag in på en sida där man kunde läsa massor om särskrivning, sjukt kul. Dock är mitt minne lika bra som en fiskbulles typ, så nu kan jag inte hitta tillbaka, död åt mig själv!!

 

 

So long, suckers // J.


Pyjamasparty


Igår hade jag, Mia och Madde pyjamasparty hemma hos Madde - mys! Vi åt fett, vi kollade på tv, vi allmänbildade oss, vi pratade en himla massa skitsnack, vi kollade på film, vi rökte, vi snusade, vi pratade en himla massa som inte var skitsnack, vi fick ofrivilligt gos av Mias strumpor, jag slickade på små björnar och försökte sätta fast dom på tuttarna, vi pratade med katten, mina rapar luktade jätte äckligt, Mias fisar var tunga och låg kvar lääänge, vi sjöng, vi gosade och så gjorde vi säkert en hel del mer som jag inte kommer på just nu.

Idag ska jag tvätta, sen ska jag äta mat och efter det ska jag, papito och Tullan åka till Mia, Piroger och Pikatrin och fika. Vi ska lämna ett par såna där svarta och röda kablar och så ska ett svin få följa med oss hem sen. Och sen vet jag inte vad jag ska göra, pilla navelludd och rulla snorbusar kanske...




Fetto-måndag med dom bästa! <3

 

 

// J.


I Want To Break Free


Det finns mycket jag vill. Jag vill vara självständig och stå på mina egna ben, jag vill vara oberoenda av andra människor, jag vill klara mig själv. Jag vill kunna göra det jag vill, när jag vill, utan att behöva tänka på någon annan. Jag vill kunna komma och gå precis som jag vill, när jag vill, utan att någon annan ska undra vart jag ska eller vart jag har varit. Jag vill resa, upptäcka världen. Jag vill åka Route 66 genom USA, och icke att förglömma den Transsibiriska järnvägen. Jag vill åka till Afrika och titta på söta schimpanser och volontärarbeta i barnbyar. Jag vill åka till Paris och sitta på små mysiga, icke turistiga fik och äta baguetter titta på människor. Jag vill åka till Krakow och Amsterdam. Jag vill besöka Brasilien och Japan. Jag vill åka till Kambodja och Thailand. Jag vill till Filippinerna och Mexico. Jag vill slippa tänka på någon annan än mig, bara mig och bara göra exakt det jag känner för. Men det finns en sak jag vill mer än någonting annat, något som gör att allt det andra jag vill inte alls blir så viktigt. Jag vill... just nu så vill jag sova. Så god natt på er!

// J.

Adriano <3


Åt Michepizza och kolla på film igår. Åt Michepizza och kolla på film idag. Ska dricka cola och äta choklad ikväll. Jag äääälskar att vara en tjockis!

Ikväll ska jag leka med min bästa Maddebus och förhoppningsvis vill min bästa Mia med dom stora tuttarna också leka med oss. Vi ska ha pyjamys och kolla på film och fetta oss, det vi gör bäst helt enkelt!

Nä, nu känner jag ett lätt tryck i mitt rektum så tänkte göra något åt det och sen ska jag leka med mina fagra damer.



Love u!





// J.

Det Kan Bara Bli Bättre...


Död åt första dagen på det nya året! Jag var bakis, jag hade ont i ryggen så in i helvete och jag hade världens mensvärk... Tur att onlinepizza finns säger jag bara! Jag och Mia beställde kebab som vi tröck i oss framför tv:n - mums! Runt sex åkte vi och hälsade på Maria i Köping och fikade lite. Drack världens godaste te, så är det någon som vet vart fan jag kan få tag på Harney & Sons, Hot cinnamon spice, så hojta till vet jag!! Efter vi hade vart hos Maria släppte Mia av mig hos B. Han hade gjort awesome-god mat som vi åt i soffan medans Nightmare Before Christmas visades. Sedan kollade vi även på This is it med M.J. Me like!! Finns det nån som är coolare än vad han är, nä skulle inte tro det. Och nej, han är fan inte död!!
I fredags hade jag och Mia anti-nyårsfest hemma hos mig innan vi gick till Vera och Jens. Där spelade vi lite sällskapsspel och klockan tolv gick vi ut och kollade på fyverkerier, drack champlanch och skickade iväg rislyktor - mys! :) Sen bestämde vi oss för att vi inte var ett dugg sugna på att leta efter nått annat kalas utan gick hem och käka hoppa-upp-mackor i sängen och kollade på Vanity Fair som vi även somnade till.
Nu sitter jag i soffan hemma hos B. Vi har typ nyss ätit frukost och kollat på Kalle och chokladfabriken - mys. B. har även vart duktigt och tvättat hela morgonen medans jag har legat kvar i sängen och grisat, men eftersom att jag är så nedrans snygg så förtjänar jag att ligga kvar i sängen sova medans andra gör nyttigheter, så det så! Dock funderar jag på om jag ska orka ta mig en dusch eller om B. ska få stå ut med stanken från mina fötter och armhålor. Duschade ju ändå förra året liksom...

Kyss världen // J.

RSS 2.0